Amsterdam….alene på ferie!

Sommer betyder ferie…og i år er min ferie noget anderledes end ellers. Tasken er pakket til en weekend i Amsterdam.

Har altid ønsket mig at udforske byen, maden, butikkerne, gallerierne, finde fedt redesign, små genbrugsbutikker, mærke pulsen og snuppe en cykeltur eller to. Og nu er tiden inde til at føre den lille drøm ud i livet.

Jeg skal afsted alene, et ord der ikke klinger godt i alles ører. Men for mig bliver det, forhåbentlig, en skøn tur. En egotur. Det er nemlig kun mig der bestemmer hvad der skal ske, hvad jeg skal lave, se, spise, hvor jeg skal gå hen og have det lige præcis som jeg ønsker det. (At jeg kan ende som et ensomt nervevrag regner jeg ikke som en mulighed:o))

Har ofte rejst alene, dog ikke en hel weekend….så jeg er meget spændt. Og mon ikke jeg finder nogle glade hollændere at se fodbold med på lørdag:o)

amsterdam_egoferieJeg holder jer opdateret, det er i hvert fald planen. Om ikke her på bloggen, så via Instagram

3 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *