Alle de gamle

Uden for de store vinduer i mit værksted i Nørresundby, går der en del mennesker forbi, der kommer biler og cykler, knallerter og løbehjul. Men det er mest de gamle mennesker der går forbi herude, eller de ældre som de jo også er og kaldes.
Det giver egentlig god mening for der bor så mange af dem heromkring, og ud det skal de jo. Man kunne nemt tænkte at en kreativ og energigivende sted som MANGT MOODSTORE er, så ville jeg havde bedre af at ligge i centrum af en stor by, med masser af cool og trendy folk omkring. Måske.

Men siden jeg nu har slået mig ned her, i en sidegade til Nørresundby torv og lige bag gågaden, så er det ikke blot fordi det er 148 meter fra mit hjem (ca.), så er det fordi der er god energi i disse lokaler, og faktisk også i de ældre der går langsomt forbi udenfor med deres rollatorer.

Det gælder jo om at vende tingene en gang imellem, og jeg vender dette til det positive. Derfor tænker jeg på hvor priviligerede de er, at være her endnu. Jo vist kan de have deres gener og skavanker, men de lever. Det vil jeg til en hver tid mene er bedre end alternativet. Ikke?

2 replies
  1. Jette
    Jette says:

    Jeg har altid været fascineret af de ældre, men mange gange overser man dem blot. Det er en fejl. Så overvejer at blive besøgsven:o) Tak for ordene.

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kreativ og bæredygtig workshop med Gitte Lykke®mangt.dk/GitteLykke
Gitte Lykke Kolaj Magazine collageartist kunstner
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke