Aarhus, Aarhus og lidt mere Aarhus

Jeg mener at tid til reflektion og fordybelse er essentielt for at man kan tanke op og klare livets mange skønne opgaver.

Derfor har som en del af min pause (der slutter på fredag) haft mig en overnatning på hotel i Aarhus, inden jeg skulle på det fedeste kursus i dag. (det er jo ingen hemmelighed at jeg er lidt glad for den by).

 

Jeg har brugt tiden på at skrive, sove, gå en lang tur, et besøg på Aros og få sat nogle ting på plads i min kalender (og mit hoved). Og det var godt at komme væk hjemmefra, har efterhånden lært at jeg bedst slapper af, der hvor jeg ikke har mange muligheder for at lave noget.

Kurset jeg skal på er hos Dorte Lytje,  i min verden er hun ret fantastisk, og får hermed min varmeste anbefaling. Det hedder Feminin Business Maskulint Drive, og det kører både live og online. (hun har forøvrigt også sit blogkursus, der er genialt hvis du går rundt med en lille blogger i maven)

 

Nå men vil med dette indlæg sige at pausen kører nogenlunde, har haft dage med stikket HELT ude og dage med praktiske ting og sager. Men er alt i alt godt tilfreds, glæder mig til travlhed frem til julen….hvor jeg tager mig tid til at trække vejret dybt. Nu vil jeg nyde de to sidste dage, inden det går løs igen mandag!

aarhus_lytje_lacarrieredkForresten er jeg med til at afholde Post a Letter event hos Butik 21 Retro i Aalborg på tirsdag, det er gratis….læs mere her!

6 replies
 1. marianne says:

  Jeg syntes det er sejt at du er så god til at mærke efter hvad du har behov for, det arbejder jeg også på at lære!!!

 2. Mette says:

  Jeg har fulgt både dig og Dorte længe, begge to meget inspirerende i hver jeres felt.
  Og så er jeg glad for at du kan lide min by.
  Fra Mette

 3. Gitte Lacarriere says:

  Dejligt at du følger med Mette…håber fortsat at kunne inspirere dig:o)
  Og tak for lån af by!
  Gitte

 4. Helnan International Hotels says:

  Det var en rigtig fin tur du har haft. Jeg vil gerne anbefale dig et hotel i Århus Helnan hotel. Det er en af ​​de bedste hotel i Århus tilbyder de rigtig gode indkvartering. Jeg kan varmt anbefale det.
  http://www.helnan.dk/

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *