2015 ja tak!

Julen er slut, den var fin og hyggelig, fyldt med glæde, gavmildhed og kærlighed. En fin tid syntes jeg, men vil også være ærlig at sige at jeg NYDER når den er overstået. For så er det nemlig tid til at få julepynten pakket langt væk i en kasse, og komme i gang med den indreting som vi skal have når vi går ind i det nye år.

Og en ny start på et nyt år, det er noget der tiltaler mig…..MEGET.

I de sidste par måneder af 2014 brugte jeg tid på at rydde op og ud i vores hjem, noget jeg begiver mig i kast med et par gange om året. Jeg får en ubeskrivelig lyst til at få alt overflødigt væk, så jeg og mine børn kun er omgivet af det som giver os mening.

Noget andet jeg gør, er at købe mig en stak lækre boligblade, danske og udenlandske som jeg dykker ned og i bliver inspireret af. Den opmærksomme læser vil vide at jeg ikke nødvendigvis er den store tilhænger af at mange hjem, på et eller andet plan ligner hinanden. Jeg er meget mere til det individuelle hjem, hvor vi ikke nødvendigvis alle er blevet påvirket af de samme boligblade.

Nå men nok om det. Bladene sætter jeg mig så med i min nyindrettede stue, eller på min yndlingscafe og hygger mig.

Det store fine internet er en fantastisk opfindelse, prop fyldt med masser af lækre billeder osv osv. Men der er nu noget om at sidde med et lækkert magasin i hænderne, eller en smuk boligbog for den sags skyld. 

Hav en skøn dag…..

lacarriere_indretning_genbrug 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *